top of page

Celebrate it with cheese!

Cheesy Celebrations verzorgt de lekkerste en mooiste kaastaarten voor echte kaasliefhebbers om ieder feest bijzonder te maken.

MISSIE

Als echte kaasliefhebber kan een prachtige kaastaart natuurlijk niet ontbreken op jouw feest! Mijn missie is om kaasliefhebbers blij te maken met een kaastaart op jouw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, brunch, lunch, dinerparty, you name it! Ik neem alle zorgen weg en kom op locatie met de perfecte kaas combi, in taart vorm met een prachtige aankleding. De kaastaarten worden met plezier en liefde gemaakt met verse ingrediënten, om elk feest (groot of klein) bijzonder te maken.

About me
Angelique Meschendorp - Cheesy Celebrations

Hi! Ik ben Angelique, het gezicht achter Cheesy Celebrations. Ik ben altijd al dol geweest op kaas, lees boeken over kaas, ben altijd op zoek naar bijzondere kazen en struin alle kaaswinkels en markten af voor de perfecte kaas combi. Toen ik ging trouwen in november 2021 wilde ik natuurlijk een echte kaastaart op mijn bruiloft! Na een online zoektocht vond ik heel veel inspiratie vanuit de UK, maar erg weinig hier in NL. Dus ben ik het zelf gaan doen! Ik maak kaastaarten om iedereen met dezelfde liefde voor kaas blij te maken.

INFO & AFSPRAAK

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, neem gerust contact met me op! Stuur je bericht in via het contact formulier of je mag me altijd een DM sturen via Instagram of Facebook

bottom of page